maanantai 19. elokuuta 2013

2 days

Salut, 

Enään kaks päivää jäljellä täällä koti suomessa ja viel on paljon tehtävää ennen lähtöä. Pitää käydä moikkaamassa vielä kavereita ja pitää läksiäiset, tehdä pari power pointtii Suomesta ja syödä paljon ruisleipää ja ostaa vielä vähän tuliaisia ;)!! Eilen tajusin, että oikeesti nyt ollaan lähdössä ja hiukan jo jännittää... 


                      



        
 Nähtiin pari viikkoa sitten Ranskattarien kanssa Tampereella. Elikkä me kaikki lähetään perjantaina Ranskaan ja kaikki on jo iha täpinöissä tulevasta vuodesta !! :) vasemmalta oikeelle ; Johanna (http://johannafrance.blogspot.fi/), Nelli (http://nelliplusfrance.blogspot.fi/),Kaisa (http://kaisa-enfrance.blogspot.fi/),Aino (http://ainolorraine.blogspot.fi/), Essi (http://essi-bonjourfrance.blogspot.com), Amanda ja Heidi (http://heidiranskassa.blogspot.fi/).Ranskattariin kuuluu myös elli, joka ei päässyt paikalle :( ! Ja käykää ihmeessä lukemassa tyttöjenkin vaihatari blogeja ;).
        
 


        
Viikko sitten meille tuli vaihtari Saksasta, Sami. Ja sunnuntaina käytiin Samin ja mun pikkuserkkujen kanssa muumimaailmassa Naantalissa. Oon myös esitelly kavereiden kanssa Poria ja Noormarkkua Samille ja ekana päivänä vein Samin kouluun.

        
     
         
         
Ostin tuliaisiksi  muumimukeja  ja muumipyyhkeitä hostperheilleni. Hostäideille ostin finlaysonin essut ja marimekon servettejä. Vielä pitää ostaa salmiakkia ja suklaata tuliaisiksi!!

                              
Pakkaaminen on jo voiton puolella! Aijon siis ottaa kaksi isoa matkalaukkua ja yhden pienen(tuliaisille) ja soitinlaukun ja jonkun pienen käsilaukun.. Toivottavasti selviin kaikkien laukkujeni kanssa perille Ranskaan :D nyt pitäis olla kaikki tarvittavat vaatteet ja tavarat mukana, ehkä vähän liikaakin.. ;)

-Karoliina


  


4 kommenttia:

  1. Ihanaa et sul on kolme laukkuu, oon täs miettiny et kehtaanko haha :-) Mut kyl vuoden aikana nyt tavaroita tarvii ja ihan eri asia lähetkö Eurooppaan vai lattareihin kun on eri vuodenajat joihin täytyy varautuu! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niimpä!! :D hahah kyl sä kehtaat ;) mikä päivä lähditkää? :)

      Poista
  2. No pakko kehdata kun ei mahdu tavarat yhteen. :D Haluun mun talvivaatteet mukaan! Sunnuntaina, hui..

    VastaaPoista
  3. Jep , totta!! :D eli ihan pian kans!! :O

    VastaaPoista