tiistai 5. marraskuuta 2013

Corsica

Moikka! 
Viimiset pari viikkoa oon viettänyt täällä lomaillen. Ensimmäisen viikon vietin täällä kotona ja vietin aikaa host perheen, vaihtarikamujen ja koulukavereiden kanssa. Käytiin myös perheen kanssa shoppailemassa Lillessä. Tein lomalla  tanssissa stagen ja viimisenä päivänä tanssissa mulla kävi pieni tapaturma, just päivä ennen lähtöä corsicalle ja corsicalla oltiin sitten keppien kanssa... Mutta siitä huolimatta oli super kiva loma mun host perheen  kanssa ;)! Ja nyt mun jalka on jo parempi, mutta näillä näkymin keppien kanssa heilutaan vielä 2-3 viikkoa! :/


Keilaamassa mun vaihtarikamujen kanssa Valenciennesissä (otin ekaa kertaa yksin junan sinne ja osasin jäädä pois oikeella asemalla :D ). Kuvassa mun kanssa on Liz ja Aubry :)


Yhtenä iltana mun yks hyvä kaveri järjesti juhlat loman kunniaksi ja  teemana oli "piilossa" joten kaikilla meillä oli naamiot ja olin iha huippu ilta! ;)


Julian ja Clarissen kaa chocolat chaud: lla !! :D



Lillessä mentiin mun host perheen kanssa teelle "Meert" ravintolaan ja koko ravintola oli ihan huikeen hieno ja en voi ees kuvailla kuinka hyvii jälkkärit oli...j´adore!










Ja kuvia Corsicalta! Ekat kuvat on Bonifaciosta, missä oltiin neljä yötä ja kaks viimistä kuvaa on Ajacciosta, missä oltiin neljä yötä mun neljännen hostperheen luona. Joka päivä käytiin eri rannoilla ja maisemat oli ihan huikeet ja melkein joka päivä oli +26 astetta. Halloweenikin tuli vietettyä Corsicalla ja silloin mentiin mun siskojen kanssa kiertäämään naapuri taloissa kysyen karkki vai kepponen ;).
    
Gros bisous!