tiistai 23. heinäkuuta 2013

My heart is there where the summer is

Mun kesä on ollut täynnä menoa ja meininkiä, niin en oo kauheesti ehtiny kuulumisista ja odotuksista kirjottelee! Päivät senkun vaan vähenee ja paljon on vielä tehtävää ennen lähtöä. Kerron tässä teille muutamia mun kesän "kohokohtia" ja tapahtumia.


                                        
      
Kesään on mahtunut paljon shoppailua ja vietetty kavereiden kaa aikaa. Mä näin heinäkuun alussa mun kielimatkakavereita Jenniä, Viiviä, Heliä, Elliä ja Emiliaa Tampereella. Me tavattiin viime kesänä Englannissa Torquayssa ja oli taas kiva nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. 


      

Leivottin tässä yks päivä Iineeksen kanssa cupcakeja ja oli ihania!! 

                                       
Kesätöitä mulla ei muuten ollu muutakun Jazzeilla olin töissä Ravintolateltta Bisonissa Inarin kanssa.  Selvittiin pitkistä päivistä ja  oli kyllä paras Jazz-viikko ikinä! Ja siks on hieman haikee fiilis ku työt loppu :( mutta nyt saa taas nauttia kesästä! 



                     

Kesällä on tullut käytyä myös muutamissa rippijuhlissa, joissa on tullut syötyä liikaa hyviä kakkuja ja nähtyä sukulaisia. Viime sunnuntaina juhlittiin Naantalissa pikkuserkkuni Pihlan rippijuhlia. 

                                    
                                
 Pari viikkoa sitten mun käyntikortit tuli postissa ja juhannuksen tiennoilla sain rotary bleiserini! Rotary vaihto-oppilailla on siis tarkotus kerätä tohon bleiseriin pinssejä muilta vaihtareilta ja kun vaihtovuosi on ohi niin takin kuuluis näyttää "joulukuuselta" :D.
    Viikonloppuna nään Ranskattaria Tampereella eli muita Ranskaan lähtijöitä ja odotan jo innolla meidän miittiä! :) Au revoir!